Vandaag is onze zoon Marco jarig, hij heeft ons uitgenodigd om bij hem in de tuin te komen barbecueën. Wij zijn aanboord van ons schip bij onze vereniging W.S.V. De Zeevang te Edam, na toilet gemaakt te hebben zijn wij met onze auto naar Amsterdam gereden.

Nadat Marco onze felicitaties op deze met zon overgoten dag in ontvangst had genomen, heeft hij tijdens de koffie in de tuin zijn cadeaus uitgepakt. Tijdens deze gelegenheid hebben wij ook de geplande vakantie doorgenomen.

In de middag onder het genot van een glaasje champagne hebben wij Maria, Wim en Marco als bemanning van ons schip Lady Afiena, mede gezien de weersvoorspellingen en de windrichting in de eerste week van onze vakantie besloten om vanaf Den Helder via Thyborøn op de kop van Denemarken door de Limfjorden naar Zweden te varen. Het wordt een vakantie van ruim drie weken, die op vrijdag 1 augustus gaat beginnen.

In het begin van de avond hebben wij van een heerlijke barbecue genoten en plannen gemaakt om de volgende dag meteen in Amsterdam boodschappen te gaan doen. Op deze heerlijke avond tot middernacht in de tuin gezeten en daarna afscheid genomen om naar huis te gaan.