Op vrijdag 27 en maandag 30 juni jl. alle lijmresten (Sikaflex 292 marine) waarmee de rubberrand de afgelopen winter weer aan de romp en de spiegel was bevestigd met scherpe steekbeitels verwijderd. Waar de romp en de spiegel aan elkaar gekoppeld zijn, de kopse rand met een bandschuurmachine over de gehele lengte mooi vlak geschuurd.

De binnen- en buitenrand goed geschuurd en met thinner ontvet. Alle stof goed weggenomen en daarna de eerste laag zwarte epoxy primer aangebracht.

Op dinsdag 1 juli de zwarte epoxy primer op de binnen- en buitenrand met waterproef schuurpapier vlakgeschuurd en daarna de tweede laag zwarte epoxy primer aangebracht. Ook de schade aan de onderkant van de spiegel met epoxy primer behandeld, dit op aanraden van een jachtschilder van de firma Rainbow om inwatering te voorkomen.

Verder gaat er voorlopig niets gebeuren de verdere behandeling gaat op de winterstalling plaatsvinden. Dan zal alles door mij mooi vlak gemaakt worden en zal de rand in de kleur van de boot gespoten gaan worden.