Vandaag heb ik om 09:00 uur Henk Wiss gebeld of hij gelegenheid had om wat RVS-werk voor ons uit te voeren, hij antwoordde kom maar langs. Een fiets in orde gemaakt en met mijn model van 50 mm PVC-pijp gemaakt naar Henk Wiss.

2009-08-10 13-41-34

Daar aangekomen uitgelegd wat nou precies de bedoeling was. Er werd afgesproken dat hij het PVC-model in 50 mm RVS in elkaar zou hechten en dan even bij ons schip langs te komen om het model te passen en dan te bekijken wat er nog meer moest gebeuren.

2009-08-10 13-42-05

Twee en een half uur later belde hij dat hij er aankwam om te passen. Het boompje paste precies zoals ik het wilde hebben. Henk terug naar zijn bedrijf en ik heb daarna de preekstoel gedemonteerd om het 30 mm pijpje van de voorverstaging te kunnen demonteren. Dit moest Henk hebben om aan het boompje te kunnen lassen.

Dus weer op de fiets er stond een aardig windje tegen dus best zwaar trappen met die kleine wieltjes, maar goed voor de gezondheid een paar keer op de fiets heen en weer. Henk had aangegeven dat het boompje misschien vandaag nog klaar zou zijn, maar wij hebben geen telefoontje meer gehad.