[fusion_widget_area name=”avada-custom-sidebar-vloot” title_size=”” title_color=”” background_color=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Sportief en comfortabel zeilen

 

De Dehler 35 is een sportief zeilend toerjacht dat niet alleen opvalt door haar perfecte zeileigenschappen en hoge snelheid maar tevens door haar uitgekiende dekuitrusting. Daardoor is de Dehler 35 eenvoudig met een kleine bemanning te zeilen.

Technische hoogstandjes zijn de bijzondere stuurstand en het gepatenteerde CWS (Centraal Winch Systeem). De slanke romp en de lange kajuitopbouw geven het jacht een solide en modern karakter.

Ook onderdeks is de Dehler 35 perfect, naast de ruime salon en de eigenaarskajuit met tweepersoons bed biedt het jacht een grote voorkajuit met een aparte tafel en zitje.

De kajuitbetimmering wordt uitgevoerd in een combinatie van tabasco mahonie en wit essen. Tesamen met de exclusieve stoffering zorgt dit voor een gezellig en stijlvol interieur.