[fusion_widget_area name=”avada-custom-sidebar-vloot” title_size=”” title_color=”” background_color=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

 

Mijn naam is Alexandrea Rose Avienna Högemann ik ben de jonste aanboord ik ben geboren op 13 oktober 2012 te Amsterdam.

Ik ben al regelmatig bij mijn Oma en Opa aanboord geweest in de haven van W.S.V. De Zeevang in Edam.

Mijn eerste echte zeereis begon in 2013 in Hamina in Finland.

Wij zijn toen met een vliegtuig van Amsterdam (Schiphol) naar Helsinki gevlogen, waar wij werden opgehaald door mijn Oma en Opa, die een auto hadden gehuurd.

 

Met de auto zijn wij naar Hamina gereden waar wij aanboord zijn gegaan van de Lady Afiena.

Op zaterdag 29 juni om 12:30 uur zijn wij vertrokken uit Hamina om via het eiland Santio bij de Finse douane uit te klaren hierna zijn wij vertrokken naar St. Petersburg. Zondagmiddag 30 juni om 14:57 meerden wij af in de Central River Yacht Club in St. Petersburg.

Hier in St. Petersburg hebben wij heel veel leuke en mooie dingen bekeken. Maar aan alles komt een eind en op zaterdag 13 juli zijn wij om 06:00 uur weer vertrokken uit St. Petersburg, om op zondagmorgen om 05:12 uur af te meren tegen de kade bij de douane op het eiland Haapasaari in Finland.

Daarna hebben wij nog vele leuke haventjes aangedaan en zijn wij terug gevaren naar Helsinki waar ik met mijn Papa en Mama na afscheid te hebben genomen van mijn Oma en Opa, met een taxi naar het vliegveld van Helsinki gebracht om met een vliegtuig weer terug te vliegen naar Amsterdam (Schiphol) in Nederland.

Ik heb het heel erg leuk gehad bij mijn Oma en Opa aanboord en heb in de boot heerlijk kunnen spelen.