[fusion_widget_area name=”avada-custom-sidebar-vloot” title_size=”” title_color=”” background_color=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Teakhoutendek

Ons dek wilden wij ook een speciaal tintje geven en daarom hebben wij besloten om er een teakdek op aan te laten brengen. Het teakdek is aangebracht onder vacuüm. Nadat het dek gereinigd was, geschuurd en ingesmeerd met de daarvoor bestemde lijm, is het teakdek in verschillende delen aangebracht.

Door middel van een paar schroeven is het dek gefixeerd, daarna is er plasticfolie overheen aangebracht, onder het plasticfolie lag hier en daar een paar stukken vloerbedekking en tuinslangen met gaten welke in verbinding stonden met een vacuümpomp.

24 uur lang werd er vacuüm gezogen en daarna kon de vacuümpomp worden uitgezet, plasticfolie kon worden verwijderd waarna het teakdek kon worden afgekit. Natuurlijk moest de schuurmachine er ook nog aan te pas komen om het totale dek glad af te werken.