Om 05:00 uur voeren de volgende schepen uit de jachthaven weg richting passagiers terminal om uit te klaren, de Asiak, Emma Christina, Vive la Vie, Stoere Johanna, Saskerley en de Blacq-Out.

Om 06:00 uur voeren weer een aantal schepen de jachthaven uit, Kassandra, Geertruida, Noorderzon, Amigo en de Pea Soup.

Om 07:00 uur voeren twee schepen de jachthaven uit, Challenge en de Cestlavie.

Om 08:00 uur voer de laatste groep de jachthaven uit, Deesse, Bellefleur, Aldebaran V, Spirit Of Eden, Ceasura en de Sentijn.
En op een later tijdstip de laatste van de dag de Mermaid.

Wij hadden besloten om vandaag naar het Primorskiy park Pobedy op het eiland Krestovskiy Ostrov te gaan voor een wandeling door het park.

Toen wij klaar waren zijn wij de jachthaven afgelopen en over de Petrovskaya kosa naar de rotonde gelopen bij de rotonde linksaf naar de Bol. Petrovskiy most (brug). Aan de rechterkant over de brug gelopen en aan het einde via een trap het kleine parkje in.

Door het parkje heen naar het metrostation gelopen om daar bij een supermarkt wat boodschappen te doen, maar de boodschappen die wij wilde hebben waren hier niet aanwezig. Over een brede laan de Morskoy prospekt het Primorskiy park Pobedy in gelopen, hier aan het begin stond een kraam waar wij brood en een paar heerlijke koeken hebben gekocht.

Aan de rechterkant van het park waren diverse enorme kermis attracties geplaatst waar veel kinderen en ook grote mensen zich goed konden vermaken.

Aan het einde van de Morskoy prospekt hebben wij bij een restaurant een heerlijk verfrissend glaasje gedronken, waarna wij over een andere laan weer bij de Bol. Petrovskiy most (brug) aankwamen.

Vanaf de brug konden wij onze rode lichtgevende strepen boven in de mast goed zien. Terug gekomen bij de jachthaven hebben wij bij restaurant Colabar nog gezellig een drankje gedronken, voor wij naar de boot zijn terug gelopen.