Afgesproken om, om 11:25 uur door de brug heen te gaan voor onze tocht van 18,3 Nm. naar Oost Vlieland met een ZW van 4 – 5 Bf.

Vlak voor ons was nagenoeg de hele bruine vloot uitgevaren, het was een prachtig gezicht om deze schepen kruisend langs de Pollendam te zien varen. Maar algauw hadden wij nagenoeg de hele bruine vloot ingehaald en na 3 uur en 56 minuten meerden wij af in de haven van Oost Vlieland.

Hier kwamen wij Maarten Ingenhouzs met zijn opstapper tegen, die lagen aan de zelfde steiger afgemeerd als wij. Toen wij op de steiger met Maarten stonden te praten kwam Hans van de Bellefleur ons even gedag zeggen, met Hans en zijn vrouw zijn wij in 2011 naar St. Petersburg geweest, zij wilden naar de Lofoten maar de wind was hier niet goed voor en hebben zij besloten om toch maar weer naar de Oostzee te gaan.

En even later kwam Hans Jonker een clubgenoot van W.S.V. De Zeevang die hier ook met zijn schip lag ons even een goede reis wensen naar St. Petersburg, Maria had dit op onze haven tegen hem verteld dat wij daar weer naar toe gingen.

Na het borreltje en het eten zijn wij na de koffie vroeg naar bed gegaan om uitgerust te zijn voor de reis van morgen naar Cuxhaven.