Op tijd opgestaan en ontbeten het plan was in eerste instantie Yarmouth. Maar omdat het nogal regenachtig met veel donkere wolken waren, opperde Maria zullen wij nog maar een dag hier blijven. Even later kwam de havenmeester en gaf ons aan dat de rechtmatige eigenaar van de box waar wij in lagen vandaag terug kwam. Wij moesten om 11:00 uur de box verlaten of naar een andere box verplaatsen. Dit was het zetje om toch weg te gaan, wel hebben wij onze route aangepast en zijn wij naar Cowes/River Medina gegaan en hebben afgemeerd bij de Shepard’s Wharf Marina.

Het was niet zo’n gek lange route deze hebben wij alleen afgelegd op de Hich Aspect, het was een heerlijke trip met voor de River Medina vol op zon. Bij de Shepard’s Wharf aangekomen kregen wij via de marifoon te horen dat wij overal mochten gaan liggen dus zoekt u maar een plekje, afgemeerd in een box waar wij geholpen werden door een Nederlander uit Muiden.

Daarna naar de havenmeester en daar kregen wij te horen dat wij daar nauw juist niet konden blijven liggen, omdat deze box bezet was. De box verlaten en tegen de Nederlander die ons geholpen had even afgemeerd tot 14:00 uur want toen ging er een Engelsman weg met zij boot en konden wij tegen de langsteiger aan afmeren. Hier lagen wij met drie Nederlanders op een rij, wij uit Edam achterons uit Volendam en daar achter uit Muiden.

Met de zon erbij leek het wel echt zomers eindelijk heerlijk genieten van dit weer. Het begon wel steeds meer te waaien maar de zon schijnt daar zijn wij heel content mee. De boot hebben wij afgesloten en hebben een wandeling gemaakt in Cowes, onderweg gegeten en daarna weer terug naar de boot.

Onder het genot van een drankje in de kuip alles wat wij gezien hebben vandaag nog even de revu laten passeren, maar ook aan deze dag kwam weer een eind dus maar weer naar bed.