Gezien het weer, weer uitgeslapen en rond 10:45 uur werd er op de boot geklopt, het was Andre die ons uitnodigde voor een kopje koffie op de Wijsneus.

Hetty Wijsenbeek is voorzitter van de evenementencommissie en Andre Wijsenbeek is lid van de veiligheidscommissie van de NVvK, tijdens de koffie kregen wij door Andre zelf gebakken kruitkoek aangeboden. Hij vertelde wat moet je anders doen met dit weer.

Gezellig over diverse onderwerpen gesproken die de kustzeilers aangaan. Andre heeft ook nog de bouw van hun schip via een fotoboek laten zien, hij heeft heel veel invloed kunnen uitoefenen over de inrichting van hun nieuwe schip.

Het schip is een ontwerp van D. Koopmans en gebouwd door K. Bood in 1999 te Nijkerk, de romp is van hout-epoxy. Het schip ziet er prachtig uit en vol trots vertelde Andre hierover.

Na verloop van tijd zijn wij weer teruggegaan naar ons eigen schip, maar eerst Hetty en Andre bedankt voor de koffie en de overheerlijke kruidkoek. Teruggekomen op ons eigen schip hebben wij eerst een broodje gegeten en Maria heeft daarna de boot opgeruimd en ik ben met de verslagen op de computer doorgegaan.

Verder is het een verschrikkelijke dag regen, regen en nog eens regen.

Als het allemaal met het weer meezit, gaan wij morgen van Burgstaaken (D) naar Klintholm (Dan), een afstand van 61,1 Nm.

Het is nu 16:30 uur tijd voor een borreltje en een hapje, om 17:00 uur als de havenmeester er weer is ga ik even betalen en voor zijn dochter neem ik een paar kleine Hollandse klompjes mee.

[fusion_widget_area name=”avada-custom-sidebar-reisverslagen” title_size=”” title_color=”” background_color=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]